Кат Греъм: Доброто решение може да е силно колкото едно лошо

Кат, предният път, когато говорихме, определено ме убеди, че Бони у

(Смее се) Ами, фактически тя си умря. Не те излъгах, просто скрих истината.

Добре, простено ти е. За такъв сценарий Кевин и Джули предупреждават ли те, примерно „умираш на страница 45, но на страница 60 възкръсваш?”

Кевин и аз сме много близки, така че просто ми казва. Не го е грижа и точно това харесвам в него. Той знае, че може да ми каже всичко и аз ще го приема добре и ще го запазя в тайна, защото все пак, това е Кевин Уилямсън? Знам кой ще умре преди да се случи.

Трябва да ти призная, че да гледам Бони как се появява на жертвоприношението като една силна, гадна вещица беше доста невероятно, като се има предвид откъде тръгна.

Абсолютно. Чувствам сякаш тя претърпя доста голямо развитие през този сезон, но не беше изведнъж. Видяхме слабостите и, което беше важно за да не я видят хората изведнъж с някаква голяма сила още в секундата, когато се върна от погребението на баба си. Наистина я развиха.

Същото важи и за връзката на Бони и Джерами.

Да, това също се случи много бавно, което пък го прави и доста реалистично. Сега те имат една приятелска стабилност, което винаги съм мислела, че е много по-романтично отколкото изведнъж да си с някой. Мисля, че е по-добре любовта да дойде постепенно, отколкото просто да искате да се нахвърлите един на друг.

Когато разговаряхме с Нина тя каза: „Животът на Джерами ще се преобърне напълно,” по време на финала. Още веднъж това ме кара да се притеснявам за Бони.

Съгласна съм с Нина. След случилото се миналата седмица мисля, че главната задача ще е да запазят живота на Деймън. За нещастие в предния епизод разбрахме, че когато се опиташ да спасиш живот е възможно да има последствия. Както когато аз спасих живота на Елена и се наложи да „умра.” Не мисля, че всичко е приключило и че има някакви изключения от правилото.

След тези кървящи кадри в промото, можем ли да кажем, че магията на Бони изиграва роля в излекуването на Деймън?

Ъм, не знам дали това е правилното заключение – но ще кажа, че ако Бони някога се бие за нещо, тя наистина, наистина се бори за него във финала. Това е пречупващ момент за всички герои.

Деймън и Бони имат много нестабилна история, но изглежда поне откриха оба почва в епизода с танците от 60-те. Сега всичко наред ли е между тях?

Не мисля, че Бони някога ще забрави какво се случи. Не смятам, че това някога ще изчезне. Тя е опрощаващ човек, но не знам дали някога ще прости на него. Бони за мен е един от най-реалистичните герои в сериала, така че няма изведнъж да каже: „О, Деймън, очите ти са толкова сини, прощавам ти! [Смее се] Бони е твърда, няма да се хване на това. Но същевременно, тя е толкова добра личност, че винаги ще постъпва правилно.

Какво очакваш да видиш с нетърпение във финала тази вечер?

Смятам, че хората са убедени, че финала ще е за това „нека да видим кой умира следващ!“, а това всъщност не е най-вярната перспектива, докато се гледа финала. Трябва да сте по-загрижени за решенията, които ще бъдат взети, последиците от тях и как ще се отразят на всеки един герой. Според мен едно добро решение може да бъде също толкова могъщо, колкото и едно лошо, а двете заедно са по-силни от смъртта. Голямата смърт беше леля Джена и смятам, че това пренасища публиката с чувтвото за смърт, но сериала не е за това – Дневниците е за вторите шансове и възможности и за това, какво си готов да пожертваш, когато наистина обичаш някого. За мен сериала е за това. Смъртта е само повърхностният аспект от сериала.

От другата страна, ти пусна видеото си към “I want it all” – как се чувстваш от това?

Вълнувам се. Доста дълго се подготвя. Мисля, че е голяма стъпка в музикалната кариера, която искам да имам в живота си. Правя колкото мога в момента, и хората харесват и двете страни – те не виждат само седемнайсетгодишно момиче от Мистик Фолс, те виждат и истинската Кат Греъм

Превод: yan4etolp и Моkka

*ЗАБЕЛЕЖКА: Преводът принадлежи на този сайт. Ако го използвате, задължително посочвайте линк като източник!

Източник: PopWrap

Tagged with: , ,
Публикувано в Други

Вашият коментар

Дневниците на вампира – Следващ епизод


Сезон 5 Епизод 1 - I Know What You Did Last Summer

Дата на излъчване (САЩ): 03.10.2013

Дата в България: 04.10.2013

Резюме - TBA

ОЩЕ || СНИМКИ || ВИДЕО

Древните – Следващ епизод


Сезон 1 Епизод 1 - Always And Forever

Дата на излъчване (САЩ): 03.10.2013

Дата в България: 04.10.2013

Резюме - TBA

ОЩЕ || СНИМКИ || ВИДЕО

Follow me on Twitter
Оставащо време до премиерата
Премиера на сезон 504/10/2013
Пълните епизоди на български
Книга 9 Ловците: Лунна песен
Изрязана глава от „Сенчести души“
Книга 8 Ловците: Фантом
Книга 7 Завръщането: Плунощ (Фен превод)
Книга 6 Завръщането: Сенчести души (Фен превод)
май 2011
П В С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
За връзка

Можете да се свържите с мен на thevampirediariesbg@gmail.com,
както и на @VampDiariesBg
в Twitter

Join 10K other subscribers
Архив
Blog Stats
  • 3 569 156 hits
Блог класация