Джули Плек говори за Елена, Деймън, Стефан и Ребека/Естер

Феновете на Дневниците все още говорят за епичната целувка от миналата седмица между Деймън и Елена и многозначителните погледи в предишната сцена – което, независимо дали сте фенове на Делена или Стелена, трябва да признаете си беше горещо.  „Не мога да говоря за всички на света, но когато обсъждахме каква трябва да е тази сцена в стаята на сценаристите, всички имахме тези моменти, където лежиш в леглото с момче или момиче, което харесваш, не знаеш какво ще се случи, не знаеш какво означава, а само че сте напълно наясни с близостта си и всяко едно действие, всеки дъх, който вдишате. Искахме този момент да е такъв“ казва продуцента Джули Плек. „Когато разговаряхме с режисьора Крис Грисмър просто казахме: Извлечи всеки удар от това. Става въпрос за неизказаното. За тях двамата как лежат един до друг, красотата, интимността и химията просто да са близо е това, от което се нуждае историята тук. Така че, снимай колкото искаш дълго и  ние ще го съберем по-късно.“ Определено ни дадоха всичко, от което имахме нужда.

В края на епизода, Елена се отдръпна от Деймън, дори публиката (заедно с Джеръми) чуха пламенната реч на Роуз защо тя трябва да избере Деймън. И така, къде ни оставя това? С малко надежда за тези, които подкрепят Стефан. „Стефан беше много мил да я окуражи за това пътуване с Деймън. Неговата гледна точка, както обясни на Аларик, е че всичко, което е направил , за да я заслужи и колко го е грижа за нея няма смисъл, ако тя има чувства към някой друг. Той й дава това пространство да го проучи, което е напълно благороден жест за мъж“, казва Плек.

„Елена все още ще е много объркана относно чувствата си към Деймън, които очевидно съществуват, зависи как тя иска да ги определи. Каролайн и дава съвети (гордо носейки своята „Отбор Стефан” тениска) в началото на епизода. Обобщено и казва: Щом ще проучваш, значи трябва да проучиш и двете страни. Според мен със Стефан трябва да сте заедно. Затова се увери, че си проверила и чувствата си към него също. Това окуражава Елена да се свърже със Стефан и да каже: Виж, не знам какво става с нас, не знам дали изобщо нещо ще стане, но защо не си дадем една нощ и да прекараме малко време заедно. ”

 Ще разбере ли Стефан за страстната целувка на Деймън и Елена? „Елена не го пази в тайна. Каквото има да се казва за това ще бъде част от епизода.”

 Нощта, която Стефан и Елена прекарват заедно е разбира се нощта на Танците на десетилетието: 20те. „Деймън за съжаление се появява в романтично неподходящ ромент за да каже: Забавата прикючи. Имаме проблем. Деймън всъщност прекъсва 2 пъти в този епизод. Има 2 романтични момента, които Деймън прекъсва без да иска.” Проблемът има общо със случката от миналата седмица, в която Естер превзе тялото на Ребека за да се добере до Аларик и колът от бял дъб, който може да убие Древен. „Миналата година на танците имахме Аларик, обладан от Клаус чрез заклинание. Стори ми се поетично и резервирахме и тези танци за същия трик. По-рано в сезона говорехме за Естер и това тя да се яви под формата на чуждо тяло, дали Бони или Ребека. След това се отказахме доста рано от този план и се върнахме към него за този епизод.” Джули не иска да издава повече, но казва това: „Тази история внезапно взема рязък завой още в началото на епизода. Затова всичко, което всички мислят, че ще видят е напълно различно.” Не бихме очаквали дори по-малко.

Превод: yan4etolp и Мокка

Източник

Advertisements
Публикувано в Други
One comment on “Джули Плек говори за Елена, Деймън, Стефан и Ребека/Естер
  1. Maq каза:

    Obojavam tozi fiom

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Дневниците на вампира – Следващ епизод


Сезон 5 Епизод 1 - I Know What You Did Last Summer

Дата на излъчване (САЩ): 03.10.2013

Дата в България: 04.10.2013

Резюме - TBA

ОЩЕ || СНИМКИ || ВИДЕО

Древните – Следващ епизод


Сезон 1 Епизод 1 - Always And Forever

Дата на излъчване (САЩ): 03.10.2013

Дата в България: 04.10.2013

Резюме - TBA

ОЩЕ || СНИМКИ || ВИДЕО

Follow me on Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Оставащо време до премиерата
Премиера на сезон 504.10.2013
Пълните епизоди на български
Книга 9 Ловците: Лунна песен
Изрязана глава от „Сенчести души“
Книга 8 Ловците: Фантом
Книга 7 Завръщането: Плунощ (Фен превод)
Книга 6 Завръщането: Сенчести души (Фен превод)
април 2012
П В С Ч П С Н
« Март   Май »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
За връзка

Можете да се свържите с мен на thevampirediariesbg@gmail.com,
както и на @VampDiariesBg
в Twitter

Join 10 601 other followers

Архив
Blog Stats
  • 3,554,598 hits
Блог класация
%d bloggers like this: