Джули Плек: Любовният триъгълник ще се задълбочи през 4-ти сезон

Във втори сезон разказахте историята за трансформацията на Каролайн толкова красиво. По какъв начин трансформацията на Елена ще е различна, за да бъде като нова история?

Според мен разликата тук е, че има двама вампира, двама братя влюбени еднакво в това момиче, които ще имат значително различни мнения как трябва да се случи всичко и кой е най-сполучливия начин да бъде вампир. Едно от нещата, които видяхме през последните три години, особено в този сезон в ретроспекцията към 1912г., е че нито единият от тях не е възприел живота на вампир толкова добре. Деймън беше озлобен и ядосан около 50 години преди да осъзнае, че може да се забавлява, а Стефан има своите тъмни страни, живота му като „изкормвач“. И двамата ще имат мнение как да помогнат на Елена. Метода на Стефан беше успешен при Каролайн и ще го видим да обучава Елена, докато Деймън заема противоположна гледна точка. Тези две мнения ще породят много конфликт.

Знаем ли чия кръв е използвала Мередит? Знаем, че имаше шишенце с кръв на Деймън.

Този въпрос ще бъде зададен и ще му се отговори, когато се завърнем.

В стаята на сценаристите имаше ли спор дали тя да избере Стефан или Деймън в този епизод, или винаги сте били съгласни това да е Стефан?

Отправяхме се към края и знаехме, че като човек изборът на Елена е Стефан. Също така знаехме какво ще се случи накрая на епизода. Елена вече не е човек , когато се събужда, спомените се връщат и целият й живот се преобръща с главата надолу. Кой може да каже как ще й се отрази това? Кой може да каже каква личност ще стане тя, как това ще повлияе на тези, които обича и защо ги обича? Няма да кажа, че това директно ще я накара да избяга в ръцете на Деймън, но ще задълбочи проблема още повече.

Целувката й със Стефан в къщата беше първата им за целия сезон.

Наистина искахме да видим как Стефан и Елена се събират отново след един наистина дълъг и ужасен сезон. Тя беше неговият защитник и се бореше за него, дори когато той не го заслужаваше, тя все пак се върна и каза „не можах да спра да те обичам, никога няма да мога да спра.“ Това заслужаваше възнаграждение. Когато писахме сценария на „Last Day” (сезон 2 епизод 20) миналата година знаехме накъде отива Стефан и това щеше да е последния им романтичен епизод вероятно за една година. Знаехме, че всичко ще пропадне, така че да могат да имат малък интимен момент накрая беше хубаво.

Ретроспекцията към първата среща на Елена и Деймън беше голям шок за феновете. Какъв беше смисълът на този замисъл? Как това повлиява на историята?

Има множество функции. Когато Деймън се появява в пилотния епизод, той знае доста за Елена, така че винаги е било под въпрос къде е бил и какво е целял. Откъде знае всичко това? Очевидно не е дошъл току-що в Мистик Фолс с гарвана си. Той също е бил наоколо. Винаги сме казвали, че някой ден ще разберем какво е правил. По този начин искахме да дадем нещо на Деймън, за което да се бори. Рик беше непобедим и много по-силен от Деймън. Деймън беше мъртвец, а Рик го пребиваше с удоволствие. Деймън нямаше за какво да живе, след като отново беше отхвърлен. Просто беше мъничко нещо, което тя му каза, когато се опитваше да смекчи болката: „Хей, може би ако се бяхме срещнали първи.“ Тя просто се опитваше да смекчи момента. Но в реалността този спомен му даде воля да отвърне. Обичам този момент, когато Рик точно ще го прободе и той си казва „Знаеш ли какво? Не съм готов да умра днес.“

Бони претърпя промяна в този епизод, помагайки на Клаус да влезе в тялото на Тайлър. Беше ли това, защото е уморена да бъде подритвана цял сезон или е била под влиянието на тъмната магия, с която изпълни заклинанието миналата седмица?

Определено е резултат от това, че цял сезон я подритваха наоколо. По този начин Бони казва: „Вече не съм пионка. Не ме подценявайте и не ми казвайте какво да правя.“ Мисля, че когато вещиците я изпратиха при Аларик наистина я опари, защото тя вече се бореше да събере сила срещу вампирите, а после „сестрите“ й, както казват те, я предадоха. За Бони това е като „Виж какво, имам своя гледна точка, имам възможност да направя нещо и по дяволите, ще го направя!” За да се възползва от такъв тип сила трябваше да се потопи надълбоко в черната си страна. В първия епизод, в който се връщаме няма как да си представя, че Бони няма да търси някакъв вид магия, с която да помогне на Елена да не се превръща във вампир. Ще бъде поставен въпроса колко далеч е готова да стигне Бони за да помогне на приятелката си и какви биха били последствията от това.

Клаус длъжник ли е на Бони сега или той никога не е длъжник на никой?

Мисля, че това със сигурност малко ще промени отношенията на Клаус и Бони.

Когато „Тайлър” се сбогуваше с Каролайн и говореше за нейното красиво бъдеще беше ли вече Клаус?

Да. Определено това беше загатнато в репликата ”ти си красива и ще имаш невероятно бъдеще”. Това беше класическа реплика от Клаус за Каролайн, затова искахме да дадем малка подсказка. Всичките целувки и емоции не бяха изобщо Тайлър, това беше изцяло Клаус.

Не видяхме как тялото на Клаус се превръща в пепел, затова предполагам, че има някакъв план тук, за да се запази Джоузеф Морган в сериала.

Да. Бих казала, че има доста значителен шанс, ако не е и 99,9 %, че това тяло не е изгоряло в ковчега.

Преди да го видим да се завръща в това тяло ще се позабавлява ли като Тайлър?

Да. Със сигурност ще си удължи пребиваването, поне в първия епизод, заради някои обстоятелства. Каквото и да се случи между Каролайн и „Тайлър” в първия епизод всъщност ще бъде между Каролайн и Клаус, ще се позабавляваме добре.

Знам, че ти всъщност обясни, че Стефан и Елена ще бъдат заедно за известно време отново, но настрани от това, къде се намира Стефан в момента? Как гледа на изборите, които е направил? Изглеждаше напълно разбит във финалната сцена.

Беше съкрушен по много причини. Мередит вече му беше казала за вампирската кръв в Елена, затова в този момент, когато беше над тялото на Елена той оплакваше човешката и същност и асимилираше факта, че не е успял да я предпази от нещото, което тя никога не е искала – да бъде вампир. Това ще му тежи страшно много, освен това ще вбеси Деймън както никога досега, защото Стефан спаси Мат вместо Елена. Стефан беше затруднен в този момент, а това което трябваше да направи е да е верен на Елена. Това е като да избереш дали да махнеш животоподдържащите апарати на някой, защото това е тяхното решение, а ти не можеш да ги пуснеш. Това искаше самата тя, и Стефан, ако не друго, винаги и е позволявал да взема сама решенията. Ако като вампир тя започне да взема грешните решения ще видим промяна в Стефан и как той ще помага на Елена. Ще започнем да виждаме и другите страни на Стефан във връзка, където не всичко е цветя и рози, и любов и безвъзмездна подкрепа на решенията на Елена. Елена вече не е Елена.

Би ли казала, че любовният триъгълник сега ще е по-силен от всякога?

ДА! Казвам го за себе си, но да! Хората може и да се разсейват от любовния триъгълник, може да му се дразнят или каквото и да е, но идеята на шоуто е за двама братя вампири и любовта им към едно и също момиче. От там започнахме и винаги това ще го има в „Дневниците на вампира”. В някои сезони ще е по-напред, в други ще остава в сянка. Превръщането на Елена във вампир ще направи всичко ново. Това променя всичко, кара ни да си зададем нови въпроси. Прави нещата много по-дълбоки. Всичко е част от процеса на порастването. Докато нашите герои отиват към дипломирането си и мислят за всички тези въпроси от живота – да отида ли в колеж, да напусна ли своя роден град, дали любовта ми от гимназията ще остане с мен и в колежа – всички тези неща ще бъдат заедно с това къде се намира в момента Елена между Деймън и Стефан.

Превод: yan4etolp и Mokka

Ако използвате превода, задължително посочвайте като източник!!!

Източник

Advertisements
Tagged with:
Публикувано в Други
10 comments on “Джули Плек: Любовният триъгълник ще се задълбочи през 4-ти сезон
 1. mimi каза:

  Вижда ми се, че пак дават надежда за ДЕЛЕНА и пак нищо няма да направят :@

 2. veselina каза:

  6te bade dosta interesen sezon i zalagam za deiman.

 3. Nian каза:

  az sushto se nadqvam za 4e deiman shte bude s elena 😛 dano

 4. Zlatimira Miteva каза:

  Koga zapochvat sriite na 4-ti sezon?

 5. Пламена каза:

  Аз съм за ДЕЛЕНА,въпреки че Елена е тъпачка,защото избра Стефан!Но иначе Деймън е много по-готин от Стефан.Но ми е интересно какво ще стане и с Кол.

 6. stelena do grob каза:

  samo stelenaa !

 7. kali каза:

  samo delena!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Дневниците на вампира – Следващ епизод


Сезон 5 Епизод 1 - I Know What You Did Last Summer

Дата на излъчване (САЩ): 03.10.2013

Дата в България: 04.10.2013

Резюме - TBA

ОЩЕ || СНИМКИ || ВИДЕО

Древните – Следващ епизод


Сезон 1 Епизод 1 - Always And Forever

Дата на излъчване (САЩ): 03.10.2013

Дата в България: 04.10.2013

Резюме - TBA

ОЩЕ || СНИМКИ || ВИДЕО

Follow me on Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Оставащо време до премиерата
Премиера на сезон 504.10.2013
Пълните епизоди на български
Книга 9 Ловците: Лунна песен
Изрязана глава от „Сенчести души“
Книга 8 Ловците: Фантом
Книга 7 Завръщането: Плунощ (Фен превод)
Книга 6 Завръщането: Сенчести души (Фен превод)
май 2012
П В С Ч П С Н
« Апр   Юни »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
За връзка

Можете да се свържите с мен на thevampirediariesbg@gmail.com,
както и на @VampDiariesBg
в Twitter

Join 10 601 other followers

Архив
Blog Stats
 • 3,553,983 hits
Блог класация
%d bloggers like this: