Още много спойлери от Джули Плек за Елена, Мат, Бони, Клаус и новите герои

image host


Има слухове, че в един от първите епизоди от четвърти сезон може да има „изненадващо“ завръщане. Какво можеш да ни кажеш по въпроса?

Ибора, който Бони направи в последния епизод – да размени телата на Тайлър и Клаус – ще й се върне малко тъпкано. Не от нейните приятели, които биха разбрали защо го е направила – за да спаси живота им. А от вещиците, които не е задължително да са радостни от това, че Бони задълбава в тъмната страна. Затова тя преминава през доста тежък момент в първия епизод, докато се опитва да направи това, което може най-добре – да спасява приятелите си и открива, че вещиците отвръщат доста твърдо.

Бони и Елена изглежда трябва да се справят със собствените си проблеми в момента. Колко скоро ще ги видим заедно?

Бони ще премине през собствената си емоционална криза в началото на сезона, докато Елена преминава през своята. На момичетата ще им отнеме няколко епизода преди да осъзнаят, че могат да минат през това заедно. Мисля, че добрата новина е, че приятелствата на Елена ще останат солидни докато тя е крехка.

Сцената от финала на третия сезон, която трябва да ни държи в напрежение накара всички в twitter да говорят. Каква беше реакцията?

Честно казано, реакцията беше необикновена. Ако хората го мразят, тогава никой не ми е казал и слава богу, защото не изкам да го знам. Ние си играехме с това дълго време и започнахме трети сезон със знанието как ще приключи, така че успяхме да представим основата наистина тихо и фино, за да има смисъл това момиче да скърби за предишната си същност и да се чуди дали родителите й все пак щяха да се гордеят с нея, да й липсва човешкия й живот преди вампирите и да направи избора между братята и това, което те означават за нея, да я отведем до това положение, да дръпнем килима под краката й и всичко да се промени сякаш тъкмо започва. Разказваме същите истории наново, но с различна гледна точка и подтекст.

Как Елена ще предпази живота на Мат?

Както Деймън му каза по-рано, „Защо живееш?“ Какво беше толкова специално в тем, че още дишаш на тази Земя и Мат взима това малко лично. Той чувства вината на оцелелия, защото той се пита „защо аз, а не тя“.  Ще видим как Мат става шампион за Елена. Това ще е добро приятелство. Той ще е силен и ще се опита да остане такъв. Няма да му е лесно. Знае, че трябва да живее добре, за да заслужи това, че все още е жив и да се държи като мъж.

Ще се обърне ли Елена към Мат по значим начин?

Мога само да кажа, че като човек той определено е кръвен източник, така че ще видим докъде ще стигне това.

Има ли надежда за още Мат и Ребека?

Бедната Ребека все още таи чувствата си към Мат – и вече не е толкова голяма тайна. Първото, което тя опитва да направи е да му се извини, че му се изпречи на пътя, а той в общи линии й казва да върви на майната си. Ако тя някога иска да привлече вниманието на Мат ще се наложи да промени поведението си и да подходи по различен начин.

Как реакцията на Деймън и Стефан на новото състояние на Елена ще повлияе на връзката им?

Те определено се справят с промяната на Елена еднакво травматизирани, но и двамата имат различни гледни точки как тя трябва да живее живота си като вампир, какъв вид вампир може да е и какъв искат те да бъде. Това ще ги настори един срещу друг, което си е срамно, защото никога преди не са били по-силни отколкото в края на миналия сезон и се надявам да преживеят този нов проблем във връзката си.

Това означава ли, че любовния триъгълник до известна степен ще бъде оставен на заден план?

Любовния триъгълник винаги прозира отдолу. Той не движи шоуто. Елена се променя като героиня, а Стефан се променя в резултат от това, през което тя преминава. Деймън се променя поради същата причина, рака че винаги ще има промени и еволюиране на връзките им един с друг, които винаги ще съществуват.

Преди няколко месеца ти спомена, че ще се занимавате с нов злодей в четвъртия сезон. Създаден ли е вече героя?

Да и нищо няма да кажа. Забавно е, осъзнах, че като погледнем назад към трите сезона винаги сме знаели кой е нашия злодей – поне мислехме, че сме знаели – от самото начало. Тази година опитваме нещо ново, където не сме сигурни кой дърпа конците и защо. Тази мистерия ще бъде нещо ново и различно за нас.

Няколко нови героя идват в Мистик Фолс като ловеца на вампири (Тод Уилямс) и шестнайсет годишна свързана със семейство Гилбърт (Грейс Фипс). Кой друг можем да очакваме?

Имаме нова героиня на име Хейли, която ще се появи около третия епизод и Тайлър я познава от преди. Бони ще намери нов ментор в лицето на един професор в местния университет, където баба й е преподавала. За Бони, на която й липсваше добра фигура като ментор, тя ще се свърже с този човек. Той ще е много, много блестящ и опитен в свръхестествения свят. Все още не сме избрали актьори за Хейли или професора.

Колко скоро ще видим завръщането на Джоузеф Морган като Клаус?

Ще го видите по-скоро отколкото си мислите. Той няма да отсъства за дълго. В настоящето, като Клаус, в лицето ви.

Advertisements
Публикувано в Други

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Дневниците на вампира – Следващ епизод


Сезон 5 Епизод 1 - I Know What You Did Last Summer

Дата на излъчване (САЩ): 03.10.2013

Дата в България: 04.10.2013

Резюме - TBA

ОЩЕ || СНИМКИ || ВИДЕО

Древните – Следващ епизод


Сезон 1 Епизод 1 - Always And Forever

Дата на излъчване (САЩ): 03.10.2013

Дата в България: 04.10.2013

Резюме - TBA

ОЩЕ || СНИМКИ || ВИДЕО

Follow me on Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Оставащо време до премиерата
Премиера на сезон 504.10.2013
Пълните епизоди на български
Книга 9 Ловците: Лунна песен
Изрязана глава от „Сенчести души“
Книга 8 Ловците: Фантом
Книга 7 Завръщането: Плунощ (Фен превод)
Книга 6 Завръщането: Сенчести души (Фен превод)
юли 2012
П В С Ч П С Н
« Юни   Авг »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
За връзка

Можете да се свържите с мен на thevampirediariesbg@gmail.com,
както и на @VampDiariesBg
в Twitter

Join 10 601 other followers

Архив
Blog Stats
  • 3,554,598 hits
Блог класация
%d bloggers like this: