Спойлери от Джули Плек за Елена, трансформацията и реакцията на братята Салваторе

image host

Сега когато Елена Гилбърт се превръща във вампир, има само един въпрос, който вълнува всички: колко време ще мине, докато тя прави горещ, вамп секс?

Краткия отговор: може да почакате известно време. „Няма да кажа дали тя ще прави вампирски секс извън камера, който няма да покажем, но все още не сме заснели такава сцена този сезон между Елена и някой друг“ казва продуцентката Джули Плек.

Всъщност това е последното, за което Елена ще мисли, когато шоуто се завърне през октомври. Както Елена каза на Стефан в епизода във втори сезон „The Last Day”, тя никога не е искала да бъде вампир цял живот, а два сезона по-късно чувствата й не са се променили. „Тя е момиче, което наистина цени човечността си и… винаги е искала да избира как да живее живота си“ казва Плек. И докато Елена обмисля дали да завърши трансформацията си или не, „този момент е краткотраен, защото тя разбира, че има отговорности към брат си и трябва да остане до него“ споделя Плек.

Докато Елена преминава през трансформацията, противопоставяйки вижданията как трябва да се храни и живее ще причини конфликт между двамата си най-големи съюзника – Деймън и Стефан.

„Гледната точка на Деймън е, че Стефан се опитва да избегне това Елена да стане истински вампир и това е само отлагане на неизбежното“ казва Плек. „Докато той разбира и  оценява, че Стефан иска да я защити, той усеща че прави голяма грешка, защото когато всичко е казано и направено, Деймън мисли „Назови ми един вампир, който е преминал през фазата на новопревърнат и не е оживял. Назови ми един вампир, който не е излязъл извън релси или не е изключвал емоциите си за известно време.“ Така че, в това се корени конфликта между Стефан и Деймън. Стефан иска да я защити от всички последици, а Деймън казва „Това ще се случи“, като махане на лепенката от раната и да я оставиш да кърви.“

Независимо кой начин на живот последва Елена, по пътя й няма да има нищо лесно. „Нямаше да е правилно, ако беше лесно“ казв Плек. „Елена има много неща, които работят срещу нея. Факта, че характера й като човек е състрадателен към другите, което се засилва като вампир и това прави храненето от хора или животни много трудно. Всичко е засилено, така че тази Елена е напълно нова.

Превод: yan4etolp

Източник

Ако използвате превода, задължително посочвайте като източник!!!

Публикувано в Други

Вашият коментар

Дневниците на вампира – Следващ епизод


Сезон 5 Епизод 1 - I Know What You Did Last Summer

Дата на излъчване (САЩ): 03.10.2013

Дата в България: 04.10.2013

Резюме - TBA

ОЩЕ || СНИМКИ || ВИДЕО

Древните – Следващ епизод


Сезон 1 Епизод 1 - Always And Forever

Дата на излъчване (САЩ): 03.10.2013

Дата в България: 04.10.2013

Резюме - TBA

ОЩЕ || СНИМКИ || ВИДЕО

Follow me on Twitter
Оставащо време до премиерата
Премиера на сезон 504/10/2013
Пълните епизоди на български
Книга 9 Ловците: Лунна песен
Изрязана глава от „Сенчести души“
Книга 8 Ловците: Фантом
Книга 7 Завръщането: Плунощ (Фен превод)
Книга 6 Завръщането: Сенчести души (Фен превод)
юли 2012
П В С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
За връзка

Можете да се свържите с мен на thevampirediariesbg@gmail.com,
както и на @VampDiariesBg
в Twitter

Join 10K other subscribers
Архив
Blog Stats
  • 3 569 170 hits
Блог класация