Кандис Акола за връзката на Карълайн и Тайлър и ролята на Хейли и Клаус в отношенията им

image host

Миналата седмица стана пределно ясно, че Карълайн и Хейли няма да са добри приятелки скоро. Ще обединят ли сили срещу Тайлър?

Хейли си има цел, която иска да постигне, а Карълайн иска да подкрепи Тайлър. Затова ще ги видим да си взаимодействат, но определено винаги ще има доза напрежение. И двете искат да подкрепят определено начинание, а за Карълайн това е подкрепата към Тайлър. За Хейли това е просто подкрепа на начинанието.

Какво прави Карълайн докато Елена има халюцинации заради вината след убийството? Все още ли се занимава с хибридите?

Да, Каролайн е наистина прекалено заета с Тайлър. Тя го слуша (а смятам, че и му вярва с цялото си сърце), но смисълът е, че тя ще бъде около него и ще застане на негова страна. Ако Хейли застане на страната на своя човек, Карълайн ще застане още по-близо. Тя ще бъде до Тайлър тази седмица.

Какво ще означава за връзката на Карълайн и Тайлър присъствието на Хейли и Клаус? Дали това са първите пукнатини във връзката им?

Това е първият път, когато не се борят за връзката си; борят се за нещо по-значимо от това. Една истинска връзка би издържала на възходите и паденията докато застават зад една кауза, но те са млади и толкова са се мъчили да задържат връзката си на добро място. Затова мисля, че ще трябва да са много по-силни, отколкото са очаквали.

Да се приготвим ли да ни разбият сърцето?

О, определено ще трябва да преодолеят някои препятствия, но сега все още са добре. Определено са решителни. Карълайн обича Тайлър и толкова силно се опитва да бъде с него и да е щастлива. Сега тя се чувства силна и се намира в един момент, когато просто иска да подкрепи хората, които обича да действат правилно.

В сезона досега почти не сме виждали сцени с Карълайн и Клаус, но на снимките от еп. 4х07 те изглеждат доста близки.

Определено наближават доста сцени между Клаус и Карълайн. Така ще можем да видим една по-светла, по-мила страна от Клаус. Интересното за зрителите и забавно за нас е, че е секси, защото всяка сцена в която са е на приливи и отливи. Това е като голяма игра и колкото и отчайващи да са игрите, са наистина забавни за гледане по телевизията. Това е привлекателното в тези два героя. Игрите обаче могат да доведат до разкриването на различни перспективи и истини, да успееш да надникнеш по-дълбоко в хората.

Той не е никак лесен за обичане като се вземе предвид това, че е масов убиец, но трябва да има нещо за Карълайн, което тя да види в Клаус, освен разбира се акцента и лицето му. Все пак той спаси живота ѝ няколко пъти.

Да. Наистина спаси живота ѝ. Също така смятам, че на нея ѝ харесва контрола, който има върху него. Харесва ѝ, защото това е първият път в живота ѝ, когато се е почувствала оценена.

Миналата седмица Джули Плек каза, че докато Клаус си мисли, че връзката на Карълайн и Тайлър е в затруднение ще се опита да се сближи с нея. Как тя ще приеме това?

Карълайн, с която се запознахме в сезон 1 вече щеше отдавна да е спала с него, но сегашната Карълан е по-скоро: „Не. Не искам това. Знам всички лоши неща за теб.“ Имаме си работа с древен вампир масов убиец, това не може да се сравни с нищо. Но ако поставим нещата от човешка гледна точка е просто въпрос на време. Карълайн беше млада и се срещаше с лоши момчета. Беше с Деймън. И сега този меко-говорещ „bad boy“ идва в града и тя си казва: „Знаеш ли какво? Знам как ще свърши тази история. Знам точно какъв ще бъдеш и вече не го искам, затова ако искаш ме преследвай докато изгрее слънцето, но все пак аз ще си имам едно наум.“ Забавна еволюция видяхме в Карълайн от сезон 1 до сега.

Винаги сме приятно изненадани от химията, която се усеща в съвместните ви сцени с Пол Уесли. Как ще прогресира приятелството на Карълайн и Стефан сега, когато нещата между него и Елена са малко нажежени?

Мисля, че най-голямото страдание на Карълайн е паралел с най-голямото страдание на Стефан. В този сезон ще видим как тя се опитва да постъпи правилно като помага на хората, за които я е грижа. Тя разпознава коя е правилната постъпка и просто не може да я пренебрегне. Това съвпада и с опитите на Стефан да постъпва правилно, да помогне на Елена да се развие като вампир по перфектен, безопасен и правилен начин. Той сякаш се опитва да поправи грешките си,  от когато той се е превърнал във вампир. Получил е втори шанс и иска да го направи по неговия начин, дори да не е най-доброто за нея, той иска да е правилно. Карълайн иска да е силна и да подкрепя Тайлър, но това не значи, че е вярва, че трябва да го подкрепя. Тя не смята, че той постъпва правилно, затова е разкъсана от конфликти. Той рискува живота си, а това не ѝ харесва. Точно така се чувства и Стефан относно Елена. Ето от тук смятам, че произтича приятелството на Карълайн и Стефан. И двамата се опитват да подкрепят хората, които обичат, дори да не са съгласни с това как живеят живота си. Тяхното приятелство е много красиво и започна още в сезон 2, а сега ще имате възможността да гледате как се развива.

Превод yan4etolp и Mokka

Ако използвате превода задължително посочвайте като източник!!!

Източник

Advertisements
Tagged with:
Публикувано в Статии и интервюта

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Дневниците на вампира – Следващ епизод


Сезон 5 Епизод 1 - I Know What You Did Last Summer

Дата на излъчване (САЩ): 03.10.2013

Дата в България: 04.10.2013

Резюме - TBA

ОЩЕ || СНИМКИ || ВИДЕО

Древните – Следващ епизод


Сезон 1 Епизод 1 - Always And Forever

Дата на излъчване (САЩ): 03.10.2013

Дата в България: 04.10.2013

Резюме - TBA

ОЩЕ || СНИМКИ || ВИДЕО

Follow me on Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Оставащо време до премиерата
Премиера на сезон 504.10.2013
Пълните епизоди на български
Книга 9 Ловците: Лунна песен
Изрязана глава от „Сенчести души“
Книга 8 Ловците: Фантом
Книга 7 Завръщането: Плунощ (Фен превод)
Книга 6 Завръщането: Сенчести души (Фен превод)
ноември 2012
П В С Ч П С Н
« Окт   Дек »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
За връзка

Можете да се свържите с мен на thevampirediariesbg@gmail.com,
както и на @VampDiariesBg
в Twitter

Join 10 601 other followers

Архив
Blog Stats
  • 3,554,451 hits
Блог класация
%d bloggers like this: